a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Alt-tekst

Sponsor worden

Sponsoring

De IJVO hanteert al jaren dezelfde unieke opzet. Kinderen bouwen hutten, doen diverse activiteiten en beleven elke dag een spektakel. Ze worden daarbij begeleid door meer dan 400 vrijwilligers. De prestaties van al deze vrijwilligers zijn van een hoogstaand niveau; dat is zelfs landelijk onderkend. In 2013 werd de IJVO genomineerd voor de Kroonappel!

Hou de IJVO betaalbaar

Hoewel de gehele organisatie geheel belangeloos in handen van vrijwilligers is, worden er natuurlijk kosten gemaakt. Naast subsidie en de opbrengst van de kaartverkoop, zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Alleen met deze bijdragen kunnen we kostendekkend de vakantieweek organiseren; zeker als we trouw willen blijven aan het motto “Betaalbaar voor alle kinderen uit IJsselstein”. In het bijzonder voor de groep kinderen voor wie de IJVO-week de enige vakantie is.</p> <p>Om deze reden vragen wij u de IJVO te steunen. Dit kan op diverse manieren. Onder andere met een financiële bijdrage, waarover wij hieronder informeren.

Producten of diensten?

Wat iets minder voor de hand ligt, maar voor ons van groot belang, is het aanbieden van producten of diensten. Deze manier van sponsoring wordt door steeds meer bedrijven ontdekt. Voor u zijn vaak de kosten lager en mogelijk aftrekbaar als sponsoring. Voor ons betekent dit dat wij tal van zaken niet hoeven aan te schaffen of te huren. Het leuke is dat u op deze manier precies ziet wat er met uw bijdrage gebeurt.<br /> Verder op deze pagina vindt u een voorbeeld lijst met zaken die wij goed kunnen gebruiken.</p> <p>Tot slot willen we ook de mogelijkheid voor het schenken van prijzen voor de Tombola, envelop trekken en andere activiteiten tijdens onze ouderavond graag bij u aanbevelen.

 • Zilveren Sponsor
 • 175
  of de waarde in diensten/producten
 • Als zilveren sponsor bieden wij u de volgende tegenprestatie:

  • Eén vermelding op het sponsorbord met bedrijfsnaam (indien gewenst)
  • Uw naam wordt vermeld in speciale oudereditie van de IJVO-krant
  • Vermelding op de IJVO website (zonder link)
 • Gouden Sponsor
 • 275
  of de waarde in diensten/producten
 • De identieke tegenprestatie van een Zilveren Sponsor aangevuld met:

  • Vermeldingen op 2 sponsorborden met logo en bedrijfsnaam.
  • Vermelding op de IJVO website met logo en link naar uw eigen website.
  • Vermelding in e-mails naar ouders en vrijwilligers (logo en link)
 • Platinum Sponsor
 • 750
  of de waarde in diensten/producten
 • De identieke tegenprestatie van een Gouden Sponsor aangevuld met:

  • Vlag of banner in of bij betreffende tent van maximaal 2,5 m2
  • Strandbanner naast fietsenstalling.

Bepaling van waarde van diensten of producten

Voor het bepalen van de waarde van uw product of dienst gebruiken wij de kostprijs. De tegenprestatie is gelijk aan de tegenprestatie die wij bieden bij giften in geld.Diensten of producten kunnen ook korting(en) zijn op facturen.

Al sinds de oprichting van de IJVO, spant het bestuur zich in om de kinderen zo intens mogelijk van de IJVO-activiteiten te laten genieten. Alle toegestane commerciële uitingen zijn dan ook gericht op de ouder- en vrijwilligeractiviteiten. Heeft u vragen hierover? Neem s.v.p. contact op met de sponsorcommissie.

Bijdrage direct overmaken?

Het rekeningnummer van de Stichting IJVO is NL59 RABO 0159 2021 83.

Indien u voor het eerst een bijdrage overmaakt: meld dan uw (bedrijfs)naam, postcode en huisnummer.

U stelt ons daarmee in staat om uw bijdrage te waarderen.

Materialen - Diensten - Financiële bijdrage

Deze manier van sponsoring wordt door steeds meer bedrijven ontdekt. Voor u zijn vaak de kosten lager en mogelijk aftrekbaar als sponsoring. Voor ons betekent dit dat wij tal van zaken niet hoeven aan te schaffen of te huren. Het leuke is dat u op deze manier precies ziet wat er met uw bijdrage gebeurt.

Voor de kinderen:

Spijkers in diverse maten (niet langer dan 10 cm)

Extra's voor tussen de middag; bijvoorbeeld fruit

Feestmaaltijd vrijdag. Bijv. pannenkoeken, friet, een ijsje of iets anders feestelijks

IJVO Krant:

Papier (A4) en enveloppen

Laptops met MS Word en Excel

Op- en afbouw:

Containerauto’s voor het vervoer van hout tijdens op en afbouw

Afrastering, bouwhekken die gebruikt worden voor fietsenstalling

Kraan / shovel voor snellere afbouw

Knutseltent:

Klei

Grote partij wol

Kleden / lappen stof

Kralen

Zilver- en ijzerdraad

Pallets sponsoren

De IJVO heeft elk jaar ruim 10.000 pallets nodig en is dan ook altijd op zoek naar (particuliere) leveranciers. Of het nu gaat om vijf pallets, om honderd of om meer. We kunnen ze altijd gebruiken. Aangezien de kinderen er mee moeten kunnen bouwen en er op moeten kunnen staan, is het belangrijk dat de pallets in goede staat verkeren en van hout zijn. Plastic pallets hebben wij niet nodig. De IJVO kan aangeboden pallets helaas niet zelf op komen halen. Leveranciers wordt dan ook gevraagd het hout direct naar onze opslag te brengen. Wanneer u pallets wilt leveren of vragen hebt, kunt u contact opnemen via pallets@ijvo.nl. U hoort dan snel van ons.