/  Kaartverkoop
Alles dat je moet weten

Kaartverkoop .

Infobrief afgelopen jaar IJVO-2022

Infobrief 2022 beschikbaar!

Belangrijke data IJVO 2023

  • IJVO-week: 14 t/m 18 augustus
  • Start inschrijving: 8 mei. 

    In maart sturen wij een eerste informatiemail naar iedereen die in 2022 aan de IJVO heeft meegedaan. Heeft je kind in 2022 niet meegedaan of gaat je kind dit jaar voor het eerst naar de IJVO? Klik dan op deze link om je e-mailadres in te vullen. Dan ontvang ook jij de mails van de IJVO.

IK WEL MET MIJN VRIENDEN IN DEZELFDE WIJK. HOE DOE IK DAT?

Als je met je vriendjes (maximaal 6) in dezelfde wijk terecht wilt komen, moet je ervoor zorgen dat je een kaartje koopt voor hetzelfde Hut-nummer. De hutten worden in willekeurige wijken opgedeeld. Het is namelijk ook leuk om nieuwe vriendjes te leren kennen!

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Ben je eerder op de IJVO geweest en is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je van ons op de eerste dag van de inschrijvingen een mail. Ben je nog nooit naar de IJVO geweest? Dan kun je een kaartje kopen op www.ticketpoint.nl/ijvo .

HOE OUD MOET IK ZIJN OM NAAR DE IJVO TE MOGEN?

Je moet op het moment van inschrijven in groep 3 zitten. Ga je volgend jaar naar groep 3, dan kun je je voor dit jaar niet inschrijven.

WAT KOST EEN WEEK IJVO? (KORTING VOOR U-PAS)

Een IJVO kaart kost € 20. Voor vrijwilligers die al meerdere jaren meehelpen is er een kortingscode beschikbaar.

Houders van een U-pas betalen € 0,00. Ben u een U-pas houder? Dan kunt een kortingscode aanvragen via kaartverkoop@ijvo.nl . Hiervoor mailt u de laatste acht cijfers van de U-pas en de voor- en achternaam van het bijbehorende kind. U ontvangt als dit allemaal klopt een kortingscode van ons. Deze kortingscode kunt u dan in het winkelwagentje invoeren.

VOOR WELKE WIJK MOET IK EEN KAARTJE KOPEN?

De wijken op de IJVO zijn ingedeeld op schoolgroep.
Groep 3-4: jongstewijken
Groep 5-6: middenwijken
Groep 7-8: oudstewijken

IK GA VERHUIZEN, WELK ADRES MOET IK OPGEVEN?

Hou je adres zo actueel mogelijk. Indien bekend, voer dan het adres in waar je woont ten tijde van de IJVO week.

IK HEB GEEN UITNODIGING ONTVANGEN TERWIJL IK AL WEL EERDER HEB MEEGEDAAN. HOE KAN DAT?

Het kan zijn dat de e-mail wel is verzonden, maar dat hij bij jou binnen gekomen is in je spambox of ongewenste mail. Kijk hier dus eerst goed in. Het kan ook zijn dat in onze database een oud of verkeerd e-mailadres staat, waardoor de mail niet verzonden kon worden. Stuur ons een e-mail met het juiste e-maildres dan passen wij dit aan.

IK HEB ME NIET INGESCHREVEN VOOR DE IJVO MAAR WIL TOCH KOMEN. KAN DIT?

Ben je te laat geweest om je in te schrijven en kun je geen kaartje meer kopen op www.ticketpoint.nl/ijvo? Stuur dan een e-mail naar kaartverkoop@ijvo.nl met je verzoek, dan kunnen we kijken of we je alsnog kunnen inschrijven.