/  Kaartverkoop
Alles dat je moet weten

Kaartverkoop .

Belangrijke data IJVO 2024

 • Kaartophaaldag:
  Maandag 1 juli – 19.00 uur tot 21.00 uur
  Donderdag 4 juli – 19.00 uur tot 21.00 uur
  – Zaterdag 6 juli – 10.00 uur tot 13.00 uur

  LET OP: dinsdag 2 juli is komen te vervallen!
 • Heeft u de inschrijving na 23 juni 2024 voltooid, dan kunt u de kaart ophalen tijdens de opbouw.
  Dit kan op Zondag 18 augustus van 11.00 uur tot 13.00 uur op het IJVO terrein.
 • IJVO-week: 19 t/m 23 augustus
 • Start inschrijving: 13 mei. In maart sturen wij een eerste informatiemail naar iedereen die in 2023 aan de IJVO heeft meegedaan. Heeft je kind in 2023 niet meegedaan of gaat je kind dit jaar voor het eerst naar de IJVO? Klik dan op deze link om je e-mailadres in te vullen. Dan ontvang ook jij de mails van de IJVO.

  IJVO-shirts
  Ook dit jaar zijn er weer gave T-shirts te koop met daarop de wijktekeningen. Deze zijn te passen tijdens de kaartophaaldagen en kunnen besteld worden via shirtplanet.nl

IK WIL MET ALLE KINDEREN IN MIJN HUT NAAR EEN ANDERE WIJK VERPLAATS WORDEN. KAN DAT?

Het is niet mogelijk een hele hut te verplaatsen naar een andere wijk. Wij kiezen er bewust voor om met een maximale groepsgrootte van 10 kinderen per hut-nummer te werken en de hut-nummers willekeurig over de wijken te verspreiden.

Tijdens de IJVO kun je natuurlijk wel zo vaak als je wilt bij je vriendjes en vriendinnetjes die in andere wijken zitten op bezoek.

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Ben je eerder op de IJVO geweest en is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je van ons op de eerste dag van de inschrijving een mail. Ben je nog nooit naar de IJVO geweest? Klik dan op deze link om je e-mailadres in te vullen. Dan ontvang ook jij de mails van de IJVO.

IK HEB GEEN UITNODIGING ONTVANGEN TERWIJL IK AL WEL EERDER HEB MEEGEDAAN. HOE KAN DAT?

Het kan zijn dat de e-mail wel is verzonden, maar dat hij bij jou binnen gekomen is in je spambox of ongewenste mail. Kijk hier dus eerst goed in. Het kan ook zijn dat in onze database een oud of verkeerd e-mailadres staat, waardoor de mail niet verzonden kon worden. Schrijf je dan even opnieuw in via deze link.

HOE OUD MOET IK ZIJN OM NAAR DE IJVO TE MOGEN?

Je moet op het moment van inschrijven in groep 3 zitten. Ga je volgend jaar naar groep 3, dan kun je je voor dit jaar niet inschrijven.

WAT KOST EEN WEEK IJVO? (KORTING VOOR U-PAS)

Een IJVO kaart kost € 20. Voor vrijwilligers die al meerdere jaren meehelpen is er een kortingscode beschikbaar.

Houders van een U-pas betalen € 0,00.

VOOR WELKE WIJK MOET IK EEN KAARTJE KOPEN?

De wijken op de IJVO zijn ingedeeld op schoolgroep.
Groep 3-4: jongstewijken
Groep 5-6: middenwijken
Groep 7-8: oudstewijken

IK WEL MET MIJN VRIENDEN IN DEZELFDE WIJK. HOE DOE IK DAT?

Als je met je vriendjes (maximaal 10) in dezelfde wijk terecht wilt komen, moet je ervoor zorgen dat je een kaartje koopt voor hetzelfde Hut-nummer. De hutten worden in willekeurige wijken opgedeeld. Het is namelijk ook leuk om nieuwe vriendjes te leren kennen!

Natuurlijk is het niet leuk om tijdens de IJVO alleen in een hut te zitten terwijl je andere vriendjes wel bij elkaar zitten, maar het kan zomaar zijn dat je tijdens de wijkindeling (die later volgt) toch nog bij elkaar in de wijk terecht komt. Is dit toch niet het geval? Stuur ons dan een mail (kaartverkoop@ijvo.nl). Wij zorgen er dan voor dat het goed komt!

WAAROM IS ER EEN MAXIMALE GROEPSGROOTTE?

De afgelopen jaren zijn de groepen kinderen die zich samen inschreven steeds groter geworden. Vaak erg gezellig voor de groepen, maar toch zagen we ook  minder leuke zaken als pest- en ander ongewenst gedrag de kop op steken wat door de grootte van de groep een negatieve invloed had op de hele IJVO-wijk. Vervelend voor de kinderen en voor de vrijwilligers die hun energie liever aan leuke zaken besteden. Door de groepsgrootte te verkleinen – en dus meer spreiding van kinderen over de wijken – willen we dit tegen te gaan.

KOMEN HUT-NUMMERS DIE NAAST OF VLAKBIJ BIJ ELKAAR LIGGEN IN DEZELFE WIJK?

Nee, hut-nummers worden willekeurig over de wijken verdeeld.

KINDEREN DIE IK NIET KEN HEBBEN HETZELFDE HUT-NUMMER ALS IK EN MIJN VRIENDJES/VRIENDINNETJES. MOETEN WE ALLEMAAL BIJ ELKAAR IN EEN HUT TIJDENS DE IJVO?

Er is niets aan de hand. Op de IJVO kun je gewoon met je eigen groepje in een hutje.

KINDEREN DIE IK NIET KEN HEBBEN HETZELFDE HUT-NUMMER GEBRUIKT ALS MIJN VRIENDJES/VRIENDINNETJES EN NU KAN IK ER NIET MEER BIJ. WAT MOET IK DOEN?

Neem contact met ons op via kaartverkoop@IJVO.nl. Wij zorgen ervoor dat het goed komt.

IK GA VERHUIZEN, WELK ADRES MOET IK OPGEVEN?

Hou je adres zo actueel mogelijk. Indien bekend, voer dan het adres in waar je woont ten tijde van de IJVO week.

IK HEB ME NIET INGESCHREVEN VOOR DE IJVO MAAR WIL TOCH KOMEN. KAN DIT?

Ben je te laat geweest om je in te schrijven. Stuur dan een e-mail naar kaartverkoop@ijvo.nl met je verzoek, dan kunnen we kijken of we je alsnog kunnen inschrijven.