Algemene voorwaarden kaartverkoop

Voor de algemene voorwaarden van de kaartverkoop klik hier.

Let op: Een inschrijving geldt slechts als voorinschrijving en geeft geen recht op een weekkaart. Als je jezelf niet van tevoren hebt ingeschreven, heb je zeker geen kaart.

 
 
 

 

 
 
 

 

Download hier de algemene voorwaarden
Download hier de algemene voorwaarden van de IJVO
 
 
 

Ophalen IJVO-kaarten

Ophalen kaarten 

Heeft u vragen naar aanleiding van niet opgehaalde IJVO-kaarten, stuur dan een mail naar: kaartverkoop2018@ijvo.nl

 - IJVO keycord

Voor iedereen die zijn kaartje op komt halen ligt er een echt origineel IJVO keycord klaar om je kaartje goed bij je te kunnen houden gedurende de week!

- IJVO t-shirts & mok

Ook is er de mogelijkheid om de enige echte IJVO t-shirts van dit jaar weer te bekijken en te passen en te kopen.Eventueel kun je deze ook laten bedrukken met je eigen naam! Tevens kun je weer een leuke mok bestellen met de zeefdruk van dit jaar!

- Toegangskaarten festivalterrein vrijdagavond

Net zoals vorig jaar zijn er weer aparte kaartjes voor de feestavond op vrijdagavond. Ieder gezin ontvangt 4 kaartjes hiervoor.  Kinderen en vrijwilligers mogen met hun eigen pasje het terrein op. Deze kaartjes heb je alleen nodig als je het festivalterrein op wilt. 

Indien je alleen naar de hutten wilt komen kijken heb je geen kaartje voor de feestavond nodig!

- Wijkwissels

Wijkwissels kunnen niet meer per mail worden afgehandeld. 

Dit kan uitsluitend op zondag 19 augustus tussen 13:00 uur en 15:00 uur op het IJVO terrein of tijdens de IJVO-week voor aanvang van de IJVO.

- Wijzigingen info brief

Voorheen zat er bij de kaart een info brief.  Deze brief zal niet meer uitgegeven worden bij de kaarten.  Deze zal  beschikbaar komen op onze website. ( www.ijvo.nl )  Deze brief ligt wel ter inzage op de kaart afhaaldagen.

Heeft u nog vragen, richt uw vraag dan aan: kaartverkoop2018@ijvo.nl