a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Alt-tekst

Kaartverkoop

UPDATE IJVO 2021

Het begint bij iedereen te kriebelen

Komt er dit jaar een IJVO?
Het antwoord is ja, maar hoe de IJVO-week eruit gaat zien weten we nog niet.

Het is op dit moment nog niet in te schatten hoe de situatie er tegen het einde van de zomer uitziet. Daarom hebben we besloten een ‘normale IJVO’ te gaan voorbereiden én een alternatieve variant.

Bij dit laatste kun je denken aan activiteiten verspreid door IJsselstein voor (hopelijk) groepjes/groepen kinderen. Hoe dit er precies uit gaat zien is natuurlijk ook afhankelijk van wat er op dat moment kan en mag. Op dit moment bereiden we beide varianten voor en halverwege mei maken we een definitieve keuze. Hopelijk wordt dan vanuit de overheid duidelijk of evenementen in de zomer mogelijk zijn.

Wat er ook gaat gebeuren, we gaan er sowieso een feestje van maken.
Dus noteer de IJVO-week vast in de agenda (23 t/m 27 augustus).

IJVO 2021!

23 t/m 27 augustus: IJVO Week

Op zoek naar een overzicht met alle informatie met betrekking tot de IJVO?

Bekijk de infobrief

Hoe kan ik mij inschrijven?

Ben je eerder op de IJVO geweest en is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je van ons op de eerste dag van de inschrijvingen een mail. Ben je nog nooit naar de IJVO geweest? Stuur dan een mail naar secretaris@ijvo.nl met je voornaam, achternaam, geboortedatum en e-mailadres.

Hoe oud moet ik zijn om naar de IJVO te mogen?

Je moet op het moment van inschrijven in groep 3 zitten. Ga je volgend jaar naar groep 3, dan kun je je voor dit jaar niet inschrijven.

Ik heb geen mail gehad, wat nu?

Op de hoofdpagina staat vermeld wanneer de inschrijving begint. Heb je op de eerste dag geen e-mail gehad? Stuur dan een verzoek naar secretaris@ijvo.nl

In welke wijk moet ik mij inschrijven?

De wijken op de IJVO zijn ingedeeld op schoolgroep.
Groep 3-4: jongstewijken
Groep 5-6: middenwijken
Groep 7-8: oudstewijken

Ik ga verhuizen, welk adres moet ik opgeven?

Hou je adres zo actueel mogelijk. Je kunt dit altijd zelf bijwerken via de MIJN IJVO-omgeving. De link naar MIJN IJVO vind je in de uitnodiging en bevestiging van de digitale inschrijving.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen terwijl ik al wel eerder heb meegedaan. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat de e-mail wel is verzonden, maar dat hij bij jou binnen gekomen is in je spambox of ongewenste mail. Kijk hier dus eerst goed in. Het kan ook zijn dat in onze database een oud of verkeerd e-mailadres staat, waardoor de mail niet verzonden kon worden. Stuur ons een e-mail met het juiste e-maildres dan passen wij dit aan.

Ik heb me niet ingeschreven voor de IJVO maar wil toch komen. Kan dit?

Ben je te laat geweest om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar kaartverkoop met je verzoek, dan kunnen we kijken of we je alsnog kunnen inschrijven.

Ik wel met mijn vrienden in dezelfde wijk. Hoe doe ik dat?

Als je met je vriendjes in dezelfde wijk terecht wilt komen, moet je ervoor zorgen dat je voordat het inschrijven sluiten, samen in een HUT zit. Eén persoon moet een HUT aanmaken. Als de HUT is aangemaakt, kan diegene die HUT heeft aangemaakt kinderen uitnodigen om in de HUT erbij te komen. Voor deze uitnodiging is de naam of het e-mail adres nodig waarmee de kinderen zich hebben opgegeven in de database.

Mijn vriendje aan mijn hut toevoegen lukt niet

Dat iemand niet toegevoegd kan worden aan je hut kan een aantal oorzaken hebben:

  1. Je vriendje zit in een andere voorkeurswijk omdat jullie niet in dezelfde groep zitten op school.
  2. Je vriendje heeft zich nog niet digitaal ingeschreven.
  3. Je hebt een foute naam of fout e-mailadres ingevoerd.
  4. Je vriendje staat al in een andere hut ingeschreven.