Ik heb mezelf aangemeld als vrijwilliger en nu?

Je krijgt een mailtje van vrijwilligersbegeleiding als je bent aangemeld en ontvangt het inschrijfformulier. Vanaf het moment dat je dat hebt ingevuld sta je geregistreerd in onze database en zal je regelmatig info van ons ontvangen.

Hoe gaat het verder?

In het opbouwweekend kom je langs bij de vrijwilligersbegeleiding in de herberg en kijken we samen in welke wijk of tent je wordt ingedeeld. Mensen die helpen met opbouwen hebben voorrang bij de keuze van hun favoriete wijk. Je ontvangt dan ook het draaiboek voor de IJVO-week. Hierin staat praktisch alles wat je moet weten. Zondagmiddag rond 16.00 uur is er een kennismaking met de wijk- en tenthoofden en andere wijkleiding. Probeer hierbij aanwezig te zijn.

Maandagochtend: de IJVO begint!

We verwachten je maandagochtend uiterlijk om 8.30 uur in de herberg. Ook meld je jezelf aan bij de vrijwilligersbegeleiding. We moeten immers weten hoeveel mensen er op het terrein aanwezig zijn en of er in alle wijken genoeg leiding rondloopt. Als dank hiervoor ontvang je 2 consumptiebonnen.

De rest van de week verwachten we je om 8.00 uur in de herberg. Ook dan aanmelden bij de vrijwilligersbegeleiding!

Wat doe ik met mijn kind(eren)?

Je kunt je kind(eren) ’s morgens al meebrengen als je jezelf komt aanmelden, echter voor hun hebben we een speciale kinderopvang. Ze moeten hier wachten totdat we het startsein geven dat ze naar hun wijk mogen.

Tijdens de IJVO-week is de herberg  overdag verboden voor kinderen!

Lunch

De lunch wordt verzorgd door één van onze sponsors. Je hoeft zelf niets mee te nemen, tenzij je een speciaal dieet of iets dergelijks volgt.

Eind van de dag

Na afloop van de dag breng je je kind(eren) weer naar de kinderopvang, waarna je de dag evalueert met je collega-wijkleiding. Vervolgens woon je de dagafsluiting in de herberg bij. Aangezien dit bij elkaar toch zo’n drie kwartier duurt is het helemaal ideaal als je je kind(eren) met iemand anders naar huis kan laten gaan.

Nog meer info ?

-Op de website: www.ijvo.nl

-In het draaiboek dat je ontvang zodra je jezelf aanmeldt in het weekend van de opbouw.

-Bij de vrijwilligersbegeleiding of bij je wijkhoofden en medevrijwilligers

Is de IJVO alleen overdag?

Voor de kinderen is de IJVO alleen overdag en vrijdagavond.

Voor de vrijwilligers hebben wij supergezellige avondprogramma’s. Zie hiervoor het draaiboek!

En verder …….

Verwachten we dat je ook op vrijdagavond nog je steentje bijdraagt. Ook deze avond hebben we nog veel hulp nodig.

Zaterdag moet het hele terrein in één dag leeg. We vragen of je ook dan nog een poosje kunt helpen, al is het maar een uurtje. Als dank hebben we voor de mensen die zaterdag hebben geholpen en nog een beetje energie overhebben een spetterende bbq als afsluiting.

Vond je het super, wil je volgend jaar weer ?

Reageer dan vooral op onze mailtjes, zodat jij en wij op de hoogte blijven!

Geef eventuele mail- of adreswijzigingen door aan secretaris@ijvo.nl.

Nog meer vragen?

Mail naar vrijwilligersbegeleiding@ijvo.nl of stel je vragen tijdens het weekend van de opbouw. Natuurlijk kan het ook tijdens de week zelf. Je vindt altijd één van ons in de herberg.

We hopen op een hele fijne IJVO-week.

Laura, Maud & Sanne