Ik wil sponsor worden

De IJVO hanteert al jaren dezelfde unieke opzet. Kinderen bouwen hutten, doen diverse activiteiten en beleven elke dag een spektakel. Ze worden daarbij begeleid door meer dan 400 vrijwilligers. De prestaties van al deze vrijwilligers zijn van een hoogstaand niveau; dat is zelfs landelijk onderkend. In 2013 werd de IJVO genomineerd voor de Kroonappel!

Hou de IJVO betaalbaar.

Hoewel de gehele organisatie geheel belangeloos in handen van vrijwilligers is, worden er natuurlijk kosten gemaakt. Naast subsidie en de opbrengst van de kaartverkoop, zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Alleen met deze bijdragen kunnen we kostendekkend de vakantieweek organiseren; zeker als we trouw willen blijven aan het motto “Betaalbaar voor alle kinderen uit IJsselstein” - in het bijzonder voor de groep kinderen voor wie de IJVO week hun enige vakantie is.

Om deze reden willen wij u vragen de IJVO te steunen. Dit kan op diverse manieren. Onder andere met een financiële bijdrage, waarover wij u in "Wat bieden we" informeren.

Producten of diensten?

Wat iets minder voor de hand ligt, maar voor ons van groot belang, is het aanbieden van producten of diensten. Deze manier van sponsoring wordt door steeds meer bedrijven ontdekt. Voor u zijn vaak de kosten lager en mogelijk aftrekbaar als sponsoring. Voor ons betekent dit dat wij tal van zaken niet hoeven aan te schaffen of te huren. Het leuke is dat u op deze manier precies ziet wat er met uw bijdrage gebeurt.
In "Wij zoeken materialen en diensten" vind u een voorbeeld lijst met zaken die wij  goed kunnen gebruiken.

Tot slot willen we ook de mogelijkheid voor het schenken van prijzen voor de Tombola, envelop trekken en andere activiteiten tijdens onze ouderavond graag bij u aanbevelen.

Contact

Neemt u gerust eens contact met ons op, zelfs als u geen raakvlak ziet tussen de IJVO en uw dienst of product. U zult zich verbazen over wat er al niet nodig is om een IJVO vakantieweek te organiseren! Wij hopen dat wij met uw steun de kinderen van IJsselstein weer een fantastische week kunnen bezorgen. En wie weet kunnen we elkaar begroeten tijdens de sponsoravond op de eerste maandag van de IJVO week of tijdens de afsluitende ouderavond op de vrijdag van de IJVO week.