Houtvervoer

De hoofdattractie tijdens de IJVO-week is en blijft het bouwen van een hut en daar zijn heel erg veel pallets voor nodig. Ieder jaar moeten uiteindelijk zo’n 12.000 pallets op het terrein liggen.
Ongeveer tweederde van dit aantal wordt opgeslagen op onze houtopslag en moet met vrachtwagens naar het terrein worden vervoerd. Aangezien er zo'n 200 pallets in een container gaan en het werk in twee avonden af moet zijn, is het flink aanpoten en kan de IJVO alle hulp gebruiken.

Zin om ook de handen uit de mouwen te steken op de woensdag- en donderdagavond voor de IJVO? Vanaf 18.00 uur is iedereen van harte welkom op ons terrein aan de Utrechtseweg.
Via pallets@ijvo.nl kan je laten weten dat je van de partij bent, op woensdag en/of donderdag gewoon binnenvallen kan natuurlijk ook.

Afbouw

Ieder jaar is er natuurlijk ook de Ouder-IJVO, ofwel de afbouw.
Op de zaterdag na de IJVO zien wij graag zoveel mogelijk ouders op het IJVO-veld verschijnen om alles wat zich daar bevindt weg te halen. De hutten, de tenten, het podium, alle hekken etc... alles moet worden afgebroken, eventueel worden schoongemaakt en afgevoerd. Dit is een gigantische klus waar we alle hulp hard kunnen gebruiken.

Deze dag geldt: vele handen maken het werk iets minder zwaar...