Algemene voorwaarden Kaartverkoop

Om naar de IJVO te kunnen, moet ieder kind zich van tevoren opgeven. Dat doet u door de voor- en achternaam, geboortedatum en e-mailadres van de ouders te mailen naar kaartverkoop2018@ijvo.nl of op te sturen naar: IJVO, postbus 106, 3400 AC IJsselstein. Na de verwerking van deze gegevens  ontvangt u een e-mail waarin een uitnodigingen zit voor het digitaal inschrijven. 25 maart is de uiterste inleverdatum voor de  inschrijfformulieren. Op deze datum moet u ook het digitale gedeelte van de inschrijving hebben afgerond.


Let op: Een inschrijving geldt slechts als voorinschrijving en geeft geen recht op een weekkaart. Als je jezelf niet van tevoren hebt ingeschreven, heb je zeker geen kaart.

1.    Een kaart kost dit jaar € 20,- per kind. U-pas houders ontvangen een korting.

2.    Voor elk kind dient een apart digitaal inschrijfformulier te worden ingevuld.

3.    Schrijf alle kinderen uit 1 gezin op 1 adres in. Ook als de ouders op meerdere adressen wonen. Als u zich hier niet aan houdt en slechts een/enkele van de gezinslid/leden wordt uitgeloot, wordt de uitloting niet ongedaan gemaakt.

4.    Schrijf duidelijk, indien niet leesbaar en/of onvolledig ingevuld dan kunnen we de inschrijving niet verwerken. Het is daarom aan te raden om de gevraagde informatie te mailen.

5.    Alle inschrijvingen worden verwerkt en gecontroleerd in het registratiesysteem  van de IJVO. De persoonlijke gegevens kunt u raadplegen en wijzigen in MIJN IJVO. De link naar deze internet applicatie in te vinden in de bevestiging van de digitale inschrijving.

6.    U kunt uitsluitend weekkaarten kopen voor uw eigen kinderen of het kind alleen voor zichzelf.

7.    U heeft de mogelijkheid om de IJVO kaart tot en met 20 mei 2018 te betalen via iDeal. U ontvangt daarover na de uitlotingsprocedure een email.

8.    De kaart contant betalen en ophalen (dus niet via iDeal) is dit jaar mogelijk op de Duitslandstraat. De uiterste mogelijkheid om de kaarten hier af te halen en te betalen is op:
19 juni van 18.30 t/m 21.00 uur
27 juni van 18.30 t/m 21.00 uur
30 juni van 10.00 t/m 16.00 uur

9.    Elke IJVO-kaart die niet op een van bovenstaande manieren is betaald en opgehaald komt te vervallen (uiterste datum, 30 juni 2018) van inzending is niet bepalend voor plaatsing. Bij teveel aanmeldingen wordt er onder toezicht van een notaris geloot. De procedure kunt u vinden op www.ijvo.nl.

11.    Kinderen die vorig jaar zijn uitgeloot kunnen dit jaar gegarandeerd meedoen, mits ze niet te oud zijn of vorig jaar alsnog een kaart hebben bemachtigd.

12.    De uiteindelijke indeling wordt met een lijst op school begin april gepubliceerd. Dit betreffen de deelnemerslijsten en pechvogellijsten.

13.    Iedereen op deze deelnemerslijst is verzekerd van een kaart, mits deze op de juiste wijze voor 30 juni 2018 is betaald en opgehaald.

14.    Zonder inschrijving is het op geen enkele wijze mogelijk om aan de IJVO deel te nemen. (dus ook niet door het overnemen van een kaart van een ander kind).

 

[1] Alle persoonsgegevens die door de IJVO worden verzameld zullen uitsluitend worden aangewend ter controle en registratie van alle deelnemers en ter informatie van  IJVO activiteiten en calamiteiten. Op geen enkele wijze zullen deze gegevens openbaar worden gemaakt of op enige andere wijze worden gebruikt c.q. verstrekt aan derden.