IJVO-krant

De IJVO-krant is het enige echte nieuwsblad wat tijdens de IJVO wordt uitgebracht! Speciaal gedrukt voor alle IJVO-kinderen.
Dagelijks kunnen de kinderen tekstjes, tekeningen, nieuwtjes en andere leuke IJVO-weetjes in de krant laten plaatsen. Daarnaast is er ook ruimte voor ouders, familie, vrienden en vrijwilligers om artikeltjes aan te leveren.
Naast de aangeleverde stukjes, staat de krant ook bol van informatie over de IJVO; de uitslagen van Sport&Spel, aankondigingen voor de volgende dag, statistieke van de EHBO, IJVO-weerbericht, wist-je-datjes en nog veel meer leuk nieuws!

Op vrijdagmiddag wordt de zgn. ouderkrant uitgedeeld. Een extra dikke editie, waarin het bestuur van de IJVO en alle wijk- en tenthoofden verslag doen van de IJVO week en waarin alle sponsoren worden genoemd.

Zoals hierboven al genoemd is zijn ook ouders vrij kopij aan te leveren voor een dagkrant of de ouderkrant. (Geen reclame!) De redactieleden doen hun best om alle aangeleverde stukjes te plaatsen, maar naar oud IJVO-traditie gaan de kinderen voor!

Wij wensen iedereen veel leesplezier deze IJVO!