Veiligheidsplan feestavond

Gezien de regelgeving flink aangescherpt is heeft de IJVO ook meer veiligheidsmaatregelen moeten treffen. De belangrijkste daarin voor u als bezoeker aan de feestavond is die in het geval van een algehele ontruiming door een calamiteit.

Als IJVO hopen wij deze uiteraard nooit te hoeven gebruiken, maar wij willen u op voorhand wel wijze hoe te handelen in deze situatie.

Bij een algehele ontruiming door een calamiteit verzoeken wij u om rustig te blijven en goed de instructie op te volgen van het calamiteitenteam. Deze zijn herkenbaar aan de gele en oranje hesjes.

U zal verzocht worden het terrein te verlaten via de calamiteitenroute zoals hieronder aangeven op de plattegrond.

Gezien de veiligheid is het niet mogelijk om fietsen mee te nemen.

Wij verzoeken u dan ook dringend om uw fietst achter te laten op het terrein. En rekenen in deze situatie dan ook op uw volledige medewerking! Waardoor we samen met u een snel en veilig het terrein kunnen verlaten. Vanuit de woonwijk kunt u te voet richting huis.

Wanneer het terrein door de instantie word vrijgegeven zullen wij u doormiddel van een SMS en mail op de hoogte houden, zodat fietsen en mogelijke andere persoonlijke voorwerpen kunnen worden opgehaald.

Nogmaals als IJVO hopen wij het bovenstaande nooit te hoeven uitvoeren, want veiligheid staat hoog in het vaandel. Maar mocht onverhoopt het zich toch voordoen dan hopen wij u hiermee te hebben voorbereidt.

Veiligheidsplan vrijdagavond